Drömmar

Drömmar kan få en att fundera på vad de betyder igentligen iblandSleeping Baby Butterflies Snowglobe Images5 tips för din drömtydning

1. Det är lätt att bli lurad av känslor man får av drömmar. Om du blir skrämd är det lätt att tro att drömmen är negativ, trots att den egentligen inte är det. Beskriv drömmen för någon annan innan du tolkar den, så är det lättare att förstå vad som egentligen är viktigt.

2. Att minnas drömmar kan vara svårt. Det lättaste sättet att minnas mer är att förändra sömnrytmen. Ställ väckarklockan en kvart tidigare än vanligt så vaknar du i en annan del av drömcykeln.

3. Undvik att tyda drömmar direkt när du vaknat. Just då är risken stor att tolkningen blir alldeles för fantasifull.

4. Skriv gärna ner dina drömmar så att du kan tolka dem senare. Kom ihåg att anteckna hur du kände (inte bara vad som hände) eftersom dina känslor i drömmen styr tolkningen.

5. Drömmarna är en del av dig, de kan aldrig skada dig. Mardrömmar är ditt undermedvetnas sätt att beskriva saker i din kropp eller ditt vakna liv. Det bästa sättet att få en lugn sömn och goda drömmar är att ändra det du inte trivs med.

Här kan du läsa vad de kan betyda Aftonbladet

Själv har jag drömt ofta i perioder att jag tappar tänderna
känns väldigt obehagligt men som enligt drömtydningen betyder något ganska possetivt   
Ponder

Kommentarer
Postat av: Mia

Får fundera på det där, för nu har jag börjat få mardrömmar och vaknar mitt i natten med hjärtklappning så man tror man ska dööö!!

2007-10-17 @ 19:32:13
URL: http://matmia.blogg.se
Postat av: Christina

Drömmar är ett underbart verktyg när man vill utvecklas som person. Ha det gott

2007-10-18 @ 11:51:46
URL: http://mammastina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0