Bakar tagen

Moa hade bestämt sig för att det skulle bakas semlor i helgen.
så jag hade snällt handlat hem jäst och annat som skulle behövas.
Men så när söndagen kom så fick hon väldigt bråttom till
Ljusdal igen för att ha mys med sin älskling
 Holding Hands
Titta på film sa hon att de skulle göra
 Goofy 

Ja då fick jag väl köra igång en deg själv då
image1048


Gjorde en satts släta semelbullar efter
Solgudinnans recept.
Och en satts fyllda med
marsànkräm som sonen ville ha och som jag förstod
på dottern var hennes specialsemla.
Som sedan skulle ha marsànblandad grädde under locket .
image1050







Kommentarer
Postat av: synne

Jag kommer! Frivillig provsmakare...
kram synne :)

2008-01-27 @ 18:11:12
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Carina

Fresterska där :-)
Jäklar va gott de ser ut, extra mycket sug på
allt sött nu bara för jag ska låta bli sånt!

Jo mitt nya jobb stänger 4 veckor på sommaren
så jag blir ledig jag också.
Semester med husvagnen blir det för vår del :-)

2008-01-27 @ 19:35:57
URL: http://skalet2001.blogg.se
Postat av: Mia

Är du klar med marsansemlorna snart?? Då kommer jag! *L*
Jodå, det stämmer gott, kvälls vecka o helg men ledig onsdag. På fredag har vi Marie Picasso, undrar hur det kommer att gå? Hon har väl inte fått så bra kritik i tidningarna...

2008-01-27 @ 20:43:57
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: Anna

Ja här skulle det allt slinka ner en semla också. Ser rikigt goda ut. Men du photoshop finns på svenska, det är den versionen jag har.=)

2008-01-27 @ 21:06:57
URL: http://filipendula.blogg.se
Postat av: lotta

mmm va gott...

2008-01-28 @ 20:05:05
URL: http://blomlotta.blogg.se
Postat av: Helena Solgudinna

Gud så gott det dåg ut. Hm, när man tittar in här så saknar jag er lite. Men jag har fastnat på facebook och har inte tid med både och känns det som. Vi får se om jag kommer tillbaka igen.

Ha en god fortsättning och ett gott nytt år.

2009-12-30 @ 08:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0