Fredagsfräckis

Sandy Beach

Blivit en vana att få sig en fräckis på fredagarna.
Men solgudinnan   har annat för sig den här fredagen så jag får ta det i egna händer.En varm och solig sommardag var Alfred och Stina på Kolmårdens djurpark och såg på djuren. Paret hade varit gifta i många år.

Stina är klädd i en kort och utmanande rosa sommarklänning. Många män vänder sig om och spanar in henne när de passerar.

Efter en stund kommer paret fram till apburen där en gorillahanne får spel när han får se dem. Gorillan slår sig för bröstet och utstöter gutturala läten. Han springer fram och hoppar upp på gallret där han håller sig fast med vänster hand och fötterna medan han fortsätter att slå sig på bröstet med höger hand.

- Men se på tusan, säger Alfred, jag tror han är lite pilsk på dig. Sexa till dig och reta upp honom lite så får vi se vad som händer...

Stina putar med läpparna och kastar heta slängkyssar mot gorillan. Hon putar med brösten och fladdrar med sina ögonfransar.  Gorillan blir helt galen inne i buren.

- Släpp ner ett av axelbanden också, föreslår Alfred.

Stina låter ett axelband falla och bh:n skymtas. Gorillan blir om möjligt ännu mer upphetsad än tidigare. Då tar Alfred tag i sin hustru, öppnar dörren till apburen och kastar in Stina till gorillan:

- Nu kan du ju försöka slå i honom att du har migrän!
Kommentarer
Postat av: ejmis

Aj,aj, det är bäst man håller sig borta från gorilla-burar hör jag ;)

2008-03-08 @ 10:38:53
Postat av: Cissi

hihihi.. Den var bra!

2008-03-08 @ 11:13:55
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Margaretha

Nämen det var det värsta jag har hört....läst.
Kul var den i alla fall.
Margaretha

2008-03-08 @ 18:31:54
URL: http://catfriend.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0